Forumowa gra RPG
Administrator
Oto regulamin forum:
1. Gra ma byæ przyjemna, dlatego proszê o nie wypisywanie wiadomo¶ci typu "Lol!, OMG, GshfgkFGy6f6, cO ZA NOOB1"
2. Nie u¿ywamy nie stosownych s³ów, przekleñstw ani nie obra¿amy nikogo chyba, ¿e w formie ¿artu (ka¿dy powinien widzieæ o co chodzi). Je¶li takowy ¿art jest obra¼liwy jest uznany za szczególn± obrazê.
3. Nie spamujemy.
4. Offtopic nie jest mile widziany. (Nie jest to zabronione jednak nad u¿ywanie bêdzie karane.
5. Przyjaciele Admina nie s± szczególnie traktowani.
6. Oszukiwanie nie jest mile widziane. Poza tym trudno jest tu kogokolwiek oszukaæ, gdy¿ karty postaci s± zamkniête w niewidocznym miejscu dla zwyk³ych u¿ytkowników.
7. Mistrze Gry mog± graæ, ale TYLKO pod okiem innego Mistrza.
8. Mistrze Gry mog± edytowaæ karty postaci TYLKO podczas sesji i TYLKO pod obecno¶æ ich gracza w sesji.
Przyjaciel adma
Móg³by¶ lepiej sformu³owaæ punkt 6, bo wiem o co ci siê chodzi jednak dziwnie to brzmi. Poza tym nie jestem pewien czy inni to zrozumiej±... I do punktu 2 dopisz, ¿e podczas sesji jako postaæ mo¿na u¿ywaæ lekkich przekleñstw. Oraz zdefiniuj lekkie przekleñstwa np. takie które nie s± obra¼liwe na tle rasowym i p³ciowym. Uwa¿am, ¿e tak bêdzie lepiej i dla mnie i dla ciebie i dla innych.